sâmbătă, 30 aprilie 2011

Hobo with a Shotgun {2011}

Stiau baietii din Grindhouse ca fac ceva ce o sa aiba un efect imens in viitor. Death Proof si Planet Terror au fost primii ce au pornit acest vad de filme a la '70, de categoria B, pline de sange, violenta si tzatze, toate imbibate intr-un mesaj pseudo-moralistic ce se invarte in jurul ideei ca binele invinge raul...desi binele nu e tocmai bun in adevaratul sens al cuvantului...ci doar un rau mai mic care e pe urmele raului mare.
A fost totusi placut sa-l vezi pe Rutger Hauer intr-un rol care ii vine ca o manusa din moment ce mai toata viata a jucat in astfel de roluri. A mai avut si filme mai rasarite dar in alea era in roluri secundare sau rolurile de bad-guy. De cand il stim, Rutger a jucat in filme de categoria B, filme pe care le vedeam la TV gandindu-ne ca wow, ce filme bune se dau la tv, ca doar de abia am iesit din perioada comunista.
In fond, e ok sa mai vezi un film de genu asta. Un film care e intentionat prost si corny ca astfel ies in evidentele cele cateva replici rasarite si exagerari dorite. E un film care trece rapid si luat mana in mana cu celalalte filme cu iz vechi, e chiar mai bun decat adevaratele filme de cat. B.
7.1/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu