sâmbătă, 31 mai 2014

The Lego Movie {2014}

Am asteptat ceva sa vad filmul asta. Trebuia sa-l vad la cinema si acum regret...dar s-a intamplat ceva in timp ce cautam o imagine (cea de sus) pentru review. In timpul micii "revizionari" mi-am dat seama ca Lego Movie e un film foarte distractiv, dar trecator.

luni, 26 mai 2014

Non-Stop {2014}

Non-Stop stupid fun - relativ, ca doar filmul are o limita, si nici nu poti sa-l vezi de mai multe ori. Cam asta-i filmul asta si nu trebuie sa fie mai mult. Cine cere mai mult, cere plictisitor si neinteresant.

duminică, 18 mai 2014

Der letzte Mann {1924}

The Last Laugh
Aveam asteptari diferite. Ma gandeam ca o sa fie o poveste profunda cu o morala sanatoasa la final, si a fost intr-un fel...dar cel care rade la urma rade singur fata de cei care au ras de el pana atunci si lucrul asta nu s-a intamplat.

luni, 5 mai 2014

Pompeii {2014}

Acum, ce rost a avut filmul asta? Pentru ca eu, dupa ce a inceput eruptia, nu am vazut nici un alt scop pentru porcarioara asta. Si e pacat...pentru ca stiu ce au incercat. Hollywood cam duce pana de idei cand vine vorba de facut pelicule asa ca incearca o porcarie ca asta...

sâmbătă, 3 mai 2014

RoboCop {2014}

Hollywood, you suck giant donkey balls. Asa, ca de inceput. Nu stiu ce e cu tine dar nu ai cum sa invii o serie care e deja considerata un clasic. Si cand ma gandesc ca o sa vina si ziua in care The Matrix o sa fie refacut de vreun frustrat necunoscut care o sa fie urat pentru tot restul vietii lui pentru acel remake.