luni, 29 septembrie 2014

Sin City: A Dame to Kill For {2014}

Isch...ce dezamagire...si incerc sa-mi dau seama de ce. Pentru ca desi a avut acelasi stil vizual al lui Sin City din 2005, a avut aceeasi regizori (mai putin scena regizata de Tarantino) si practic aceeasi scenaristi. Ceva nu s-a legat si ceva a facut ca filmul asta sa nu aiba nici pe departe puterea de a ramane memorabil si clasic cum l-a avut primul Sin City, nu aceasta continuare cu povesti de inainte de ce s-a intamplat in Sin City si ce s-a intamplat si dupa...

luni, 22 septembrie 2014

Transformers: Age of Extinction {2014}

Ma bucur si in acelasi timp imi pare rau ca nu m-am dus la cinema sa-l vad. Ma bucur pentru ca daca mergeam vedeam aceeasi chestie ce am vazut-o si la Transformers 2 si la Transfomers 3...dar in acelasi timp fix pentru asta exista un cinema...pentru spectacolul vizual si pentru actiune, care arata oricum mai bine decat ar arata pe ecranul tau de 80, de 100 sau 120 de cm.

duminică, 14 septembrie 2014

Maleficent {2014}


Cam atat e nevoie sa zic...Angelina Jolie a fost excelenta in rolul asta...si sa o vezi ca zice "I hate children" cand ea are vreo 10-15 acasa e ceva...a fost amuzant de dureros pentru ea...sa o zica.

sâmbătă, 6 septembrie 2014

The Fault in Our Stars {2014}

Nu stiu ce sa zic despre filmul asta, dar eu sunt intr-o relatie foarte buna cu o fata pe care o iubesc de 4 ani de zile...asta e mult...deci stiu oarecum ce inseamna romantism and shit.