luni, 6 aprilie 2009

The Other Boleyn Girl {2008}

Deci motivul pentru vizionarea acestui film intuil e numai Scarlett, asa cum am zis acu nu stiu cate posturi ca vreau sa vizionez fiecare film cu ea...etc. Era ceva normal si firesc sa mai dau si peste cateva rebuturi cum a fost The Spirit sau asta de azi. Nu stiu, dar dupa mine e mai ceva decat o telenovela de cea mai proasta calitate fie din tara mama, fie de la noi...chiar nu stiu cu care sa o compar...e mai ceva in sensul negativ si aici ma refer strict la inter-realtiile umane care te zapacesc total de'a lungul filmului...e un du-te - vino constant sau care-pe-care...regele se fute cu o fata Boleyn, apoi se fute cu cealalta fata Boleyn, apoi o fata Boleyn este parasita de rege, cealalta e exilata in Franta sa invete cum sa se comporte din cauza ca regele e un fatalau-panzy hyper-sensibil, apoi regele e futut de fata Boleyn care a plecat in Franta si tot aia se fute cu fratele Boleyn...ramanand ca ultima sa traiasca la adanci batraneti...bine, nu chiar in ordinea asta.

Asa ca...pentru ce e facut un film ca asta? Pai pentru a da o sansa actorilor sa vorbeasca intr-o engleza stalcita insa care se vrea medievala, iar prin acest accent etalandu-si talentul de actor...bineinteles, il ajuta costumele pompoase, specifice erei, decorurile somptuoase insa reci si pastelate intunecate, iarasi specifice perioadei...regia sucks, e tocmai buna de o telenovela...jocul actorilor este deci putin peste mediocru insa nu extraordinar din cauza ca nu ii ajuta scenariul in care intalnim toate combinatiile posibile de combinatii intre oameni...

E un film insipit, plicticos, nememorabil, inutil...dar care cica ar prezenta o perioada din istoria Angliei...sa merite asta o vizionare? Depinde de voi.

5.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu