luni, 6 august 2012

The Dictator {2012}

Stim deja foarte bine stilul lui Sacha Baron Cohen, unii dintre noi il stiu chiar de pe vremea lui Ali G, in emisiunea lui Da Ali G Show...un umor total aparte, socant si britanic.

Cam asa se caracterizeaza filmele lui Cohen, primele cel putin...acesta mai putin. Asta pentru ca a fost mult mai regizat decat celelalte, si prin celelalte ma refer la cel mai renumit dintre ele...Borat. Borat a avut stilul ala mocku-documentaristic, realist, in your face, jenant, penibil si socant. The Dictator nu mai are din farmecul asta pentru ca e o comedie regizata ca oricare alta comedie. Incearca in unele momente sa para ca se amesteca cu lumea reala...dar sunt doar cadre filmate de la distanta, aproape fara a interactiona cu cineva. A fost un film foarte cuminte din punctul asta de vedere, daca e sa-l compar cu Borat.
Pe partea de comedie m-am simtit bine...am ras la unele faze, mai putin la altele trase de par, a fost ok la capitolul asta pentru ca Cohen a reusit intotdeauna sa te distreze cu filmele lui, intr-un fel sau altul. Mai putin cu Bruno...ala a fost pur si simplu nasol. In final deci il recomand cu caldura fanilor lui Cohen (care oricum vizionau filmul asta) dar si la restu pentru ca e o comedie ok.
7.3/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu