joi, 28 iulie 2011

Your Highness {2011}

Plictiseala mare pe aici dupa licenta...ma asteptam sa toarne cu filme dupa pauza lunga dar chestia e ca nici inainte nu prea aveam ce sa vad. Trebuie sa ma reorientez spre vechii mei regizori ale caror titluri nu au fost vizionate consecutiv...trebuie sa il iau pe Tarkovsky sau pe Hitchcock chiar...sa le iau filmele pe care nu le-am vazut inca si care sunt mai slabute decat cele pe care le-am vazut deja pentru ca na, prioritatea mea a fost sa le vad pe cele consacrate ca mai apoi sa gasesc surprize si prin cele mai putin cunoscute.
Dar sa revin totusi la film. Mi-a adus aminte de Men in Tights...aceasta fiind o versiune mai vulgara si mai up-to-date cand vine vorba de capitolul glume si/sau referinte, daca poti sa faci asa ceva intr-un film despre cavaleri si evul mediu. In fond cred ca l-am vazut pentru Natalie Portman care e HOOOOOOT!! de tot in cateva scene...cum ar fi scena gratuita de la lac cand se dezbraca pentru a releva acel mini bikini a la dark ages...dat ass. Excelenta actrita, evident ca nu s-a strofocat pentru rolul asta dar nici nu m-a interesat asta. Aa, plus ca pe langa ea am vazut-o si pe Zooey Deschanel, o alta feblete de-a mea.
In rest Danny McBride e amuzant dar nu prea am ras in general...James Franco are talent atat in comedie cat si in drame, e un actor f bun. Scenariul a fost scris de Danny, care de abia acum incepe sa-si arate adevarata fata desi la americani a facut-o deja de mult timp. E un actor de comedie care fie iti place, fie nu. Tind spre "imi place" ca nu are cu ce sa ma deranjeze...amuza si el cum poate...stilul arogant.
6.5/10

2 comentarii:

  1. cand am deschis articolul tau, primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost : N.Portman... HOOOT. Pentru aceste cuvinte am sa ma uit si eu la aceasta minunatie.

    RăspundețiȘtergere