miercuri, 19 decembrie 2012

Safety Not Guaranteed {2012}

Dragutica porcarioara asta dulce. Adica in fond nu e decat povestea de dragoste intalnita si ras-intalnita unde cineva se da drept altcineva ca sa afle mai multe despre altcineva si ajunge, prin faptul ca sunt apropiati si ajung sa se cunoasca atat de bne, sa se indragosteasca unul fata de celalalt.

Daca nu ma insel, o astfel de premiza am intalnit in "It Happened One Night" unde erau schimbate doar genurile. Deci va dati seama...au trecut 78 de ani de atunci si inca se mai fac filme cu astfel de premize. Oare chiar s-a intalnit in felul asta cineva in realitate? Mi se pare tare improbabil mai ales ca atunci cand aflii ca motivul pentru care s-au intalnit e unul superficial si banos numai pentru unul dintre ei. Ma rog. Filmuletul asta a fost dragut, a avut personaje schitate destul de bine, intotdeauna imi place de Aubrey Plaza, mai ales pentru ca ma uit la Parks and Recreations dar si de Jake Johnson, pentru ca ma uit la New Girl si ambele sunt seriale faine cu personaje misto in care actorii de aici aproape ca isi joaca rolurile din serial...Aubrey cu siguranta.
Bun, deci e un film care merita vazut o data, preferabil cu iubita dar nu e un clasic si nici nu o sa ramana in memorie multa vreme. Mai ales pentru ca un film independent...desi majoritatea au un efect ce iti ramane intiparit, acesta nu il are si nu o sa reuseasca.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu