joi, 21 martie 2013

Here Comes the Boom {2012}

A fost o surpriza oarecum placuta. Din punct de vedere a formulei filmul asta arata ca multe alte filme sportive in care underdogul castiga in final. Asta e previzibil...nu e ca si cum e finalul din Se7en sau The Usual Suspects.

E unul din filmele inspirationale care iti lasa totusi un gust placut dupa vizionare, nu unul in care simti ca ai fost fortat sa simti asta sau aialalta, in functie de ce simte si personajul din film, nu. M-am simtit bine vizionandu-l, a fost amuzant de destul de multe ori, a fost chiar si trist si dulce de-ti venea sa lacrimezi fara jena. Toti au jucat excelent, facandu-si astfel personajele mai credibile, mai apropiate de real, de spectator. La un film de genul asta unde nu conteaza finalul, conteaza foarte mult interactiunea dintre personaje si relatiile ce se formeaza treptat si puternic. Nu mi-a placut cam niciodata de Kevin James si mi se pare ca intotdeauna in filmele lui el e al doilea nume dupa oricine mai joaca cu el...aici insa mi-a placut si mi s-a parut ca rolul i-a venit perfect, ca o manusa. A jucat excelent ca profesorul ce trezeste interes in elevii lui cat si ca luptator de MMA (Mixed Martial Arts)...nu am mai vazut glume de uite ce gras e asta pentru ca nu a fost...a avut silueta perfecta pentru personajul sau, a fost alegerea naturala pentru rolul asta.
Cu toate astea nu pot sa zic ca raman cu multe dupa vizionare. Da, ma simt bine in timpul vizionarii si putin timp dupa dar o sa-l uit usor insa o sa-mi placa de fiecare data cand il vad. E doar unul din filmele alea care trebuie facute o data la cativa ani pentru a readuce tema de underdog si de inspiratie din nou la cinema, chiar daca in forma asta. A fost ok si amuzant si il recomand pentru ceea ce e si nimic mai mult.
7/10

Un comentariu: