marți, 31 iulie 2012

The Pirates! Band of Misfits {2012}

Ma gandeam ca o sa fie un film distractiv, usor, cu o animatie foarte buna, ce intrece ce a fost in trecut...a fost, dar nu in intregime.
Si acum stau si ma gandesc ce sa spun despre filmul asta absolut mediocru caruia ii lipseste un scenariu mai bun si o poveste nu atat de...stupida. Adica ai piratii, pana mea, puteai sa te inspiri putin si din Pirates of the Caribbean, nu cred ca se supara nimeni...e ok sa mai faci un spoof ici si colo, o parodie...ca doar asta a vrut sa fie. A vrut sa fie si totusi au crezut ca fac ceva mai amuzant decat este...eram o stare destul de bune asa ca nu am avut motive sa nu rad...si totusi...
Pe langa scenariu, s-a dus o lipsa vizibila de personaje interesante, colorate, vii. Toate au fost bidimensionale desi au fost papusi reale si filmul a fost in 3D in cinematografe. Ba-dum-tss! A vrut sa aiba un feel-good, nu mi-a dat impresia asta deloc...a fost incomplet, nu a avut suflet, a fost plat si incolor.
Uite, puteau sa-l faca mai interesant - si nu stiu de ce m-am gandit la asta in timpul filmului - daca il puneau pe Rowan Atkinson sa fie vocea personajului principal. Cred ca i-ar fi dat o noua dimensiune si un alt caracter...nu unul care seamana cu Mr. Bean dar unul mai interesant decat ce a iesit pentru ca vocea lui Rowan e distincta. Pa-cat.
6.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu