sâmbătă, 25 august 2012

The Five-Year Engagement {2012}

E dragut filmul fratilor, si vorbesc aici cu partea masculina (predoaminanta) a blogului asta necitit de nimeni...ah, ce imi place aici.
Nimeni nu ma bate la cap insa ideile si parerile mele o sa ramana forever (ca doar e blog de la google) undeva in vastul internet - care oricum nu are nevoie de ideile mele. Bun acest rant, sa continuam!
Asadar, asa cum am spus e un film dragut, romantic, care cred eu o sa placa la ambele genuri (hermafroditii o sa urasca acest film). Are comedie in specificul gen al lui Jason Segel, realist si oarecum familiar tuturor celor din generatia lui. Generatie care nu se da in laturi sa se prezinte asa cum e ea, cu bune si cu rele...iar relele le ia de obicei in ras, ironic, pentru a nu se ambala mai tarziu. Eu trebuia sa termin cu review-ul asta ieri dar am fost retinut in alta parte si dupa doar o zi simt cum bucati bune din film sunt complet imemorabile. Pe unele personaje, pentru ca intr-adevar alea merita retinute, ti le-aduci aminte pentru ca sunt comice si jucate de oameni talentati...cum ar fi mai toate personajele episodice jucate de: Chris Pratt, Alison Brie (foarte talentata si naturala tipa asta din serialul Community), Rhys Ifans, Brian Posehn si toti din grupul lui Violet de la facultate.
Comicul e de situatie cateodata insa predomina cel verbal, cel scris natural si sincer de catre actorul din rolul principal si de regizor...Jason Segel si Nicholas Stoller. Personajele sunt vii si cateodata ridicole, insa tocmai asta le fac si mai placubile. Nu e o comedie romantica ce iese din tipare insa mi se pare una in care exista cineva care s-ar regasi si stim ca toti se regasesc in certurile din cuplu. E un film placut de vazut cu iubita/prietena.
7/10

4 comentarii:

  1. Hai frate ca te citesc aproape zilnic. Chiar ai pareri pertinente si de multe ori m-am uitat la filme in functie de recomandarea ta. Tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu citesc comentariile tale de mult timp. Fii pe pace...ai fanii tai :D

    RăspundețiȘtergere