luni, 3 septembrie 2012

The Babymakers {2012}

Atat mai tin minte din filmul asta...nu, glumesc..."el ou el", nu va ganditi la prostii. Adica Olivia Munn e o actrita respectabila asa cum e Jenna Jameson...sau Sasha Grey...sau mai stiu eu ce actrita porno.
Pentru ca pentru rolul asta nu a fost pregatita si eu nu am luat-o in serios pentru ca nu e ea in stare sa faca un rol calumea, chiar si de comedie.
Ma rog, filmul e exagerat la greu...adica extraordinar de exagerat insa pe mine m-a distrat. Am ras cu pofta la unele faze si la altele si mai tare din cauza ca se duceau intr-o directie si mai ridicola si imposibila. Adica pe mine m-a distrat intr-un fel imaginatia scenaristilor pentru ca au fortat nota oriunde au putut. Ma rog, nu s-au dus full-parody insa au facut o comedie cat se poate de implauzibila. Trupa de comedie care face filmul asta am mai vazut-o si in Beerfest sau Super Troopers sau The Slammin' Salmon si ne-a amuzat cat de cat. Nu foarte mult insa...imi aduc aminte de trupa autohtona de comedie Voua. Cam asa sunt si ei prin america...nu prea multi aud de ei, dar se uita lumea la filmele lor. Bine, proasta comparatie din moment ce trupa Voua nu are filme...ma rog.
Eu il recomand, desi e tont, desi e exagerat, desi e ridicol...m-a amuzat pentru ca am vrut sa fiu si nu m-a facut sa ma gandesc ca "frate, dar e prea exagerat! Asta nu se poate! Ce tampenie colosala care nu are deloc baze stiintifice si morale". Pff, nici nu am vrut sa gandesc asa...cateodata e bun un film de asta. De asta vreau sa-l vizionati.
5.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu