luni, 3 septembrie 2012

Dark Shadows {2012}

Insipid...cred ca e gustul ce descrie cel mai bine ce avem aici. Nici macar Johnny Depp cu al sau sarm care a fost mascat de machiajul necesar si urat nu a putut sa faca ceva cu epava asta de film.
Fara pic de comedie, desi se vedea ca uneori era fortata...si doar stau si ma gandesc ca au facut focus-groupuri inainte de a "elibera" filmul asta...au vazut probabil producatorii ca lumea nu rade si totusi i-au dat drumul asa. Sau poate a ras lumea...dar nu vad de ce. Care e targetul? Generatia care a vazut serialul din 1966-1971? Poftim? Generatia de acum nu are cum sa faca vreo legatura, asta e clar...iar ca o poveste noua nu e ceva prea deosebit si demn de luat in seama.
Ca poveste cu vampiri poate...ca sa mai dea peste nas Twiligtului si fanilor acestei serii sa le arate cum trebuie sa arate si sa se comporte un vampir. Probabil de aceasta nevoie s-a folosit Tim Burton cand a facut porcaria asta. Si a vrut sa o scoata cat mai repede...desi nu il grabea nimeni. Daca nu se grabea il forta pe scenarist sa faca ceva mai calumea, poate si Burton era mai concentrat...insa asa a iesit o porcarie, ca altfel nu pot sa-i spun.
Fara farmec si fara fundatie, filmul asta s-a dus peste tot numai acolo unde trebuie nu. I-a trebuit mai multa comedie desi in unele locuri se lua prea in serios - tocmai partile care vroiau sa arate cum e un vampir. Personajele au fost creionate si atat. Nimeni nu e interesant, nici macar personajul principal. Nici un alt membru al familiei Collins si cu siguranta nu Angelique. A dat chix cu asta domnu Burton.
5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu