sâmbătă, 10 august 2013

Epic {2013}

Nu mi-a placut. Avea un potential destul de mare dar povestea de calitate inferioara si personajele deloc memorabile au facut din filmul asta sa nu fie altceva decat o adunatura de imagini dragute (dar nu exagerat de memorabile) si o tentativa de mesaj ecologic care a dat chix destul de repede pentru ca s-a pierdut in fundal.

Pentru mine distractia a fost sa ghicesc ce actori sunt dupa personaje, ca doar nu stiam ceva de film inainte de-al viziona (decat ca vreau sa-l vad) si sa rad printre firimuturi la tentativele de poante, insa si astea m-au dezamagit. Chiar aveam asteptari, stiind ca regizorul e cel de la Ice Age. Dar avantajul la Ice Age e ca a avut un scenariu mult mai bun si mai satisfacator pentru spectator.
Asta a avut 5 scenaristi si o carte dupa care s-au inspirat...si au dat-o-n bara cu totii. Total previzibil si fara loc de mister sau surprize. Nimic, dezamagire pe toate fronturile, in afara de vizual si unele poante, ici-colo, cum am zis mai sus. Ca sa nu zic ca nu prea a fost Epic deloc. De ce trebuia sa se numeasca asa, totusi? Nu are sens fata de poveste, fata de mesaj, fata de nimic...s-au gandit creca in pre-productie ca "bai, filmul asta o sa fie EPIC, hai sa-l numim Epic"...poanta deloc originala sau amuzanta dar asta e genul de gandire pe care il astept de la marii producatori de filme din LemnSfant. Rahat...pacat. Si a mai fost si boring as fuck.
5.8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu