joi, 24 aprilie 2014

Labor Day {2013}

S-a simtit destul de repede de ce filmul lui Jason Reitman nu e asa de apreciat...ritmul e de vina si cateva gauri in scenariu. Cand ajungi sa te intrebi de ce personajele se comporta intr-un fel si nu in altul atunci au luat-o pe o directie nenaturala. Bine, daca te intrebi o data e ok pentru ca s-ar putea sa fie ceva in neregula cu tine, dar cand te intrebi de mai multe ori, nu e de bine...

Cu toate astea, desi e lent si gaunos si pustiul e antipatic si joaca prost...filmul are o poveste ok si interesanta. Josh Brolin si Kate Winslet isi fac treaba foarte bine, asa cum e de asteptat de la doi actori nominalizati la Oscar dar nu sunt de mentionat in viitor.
Ce sa mai zic, pe langa faptul ca e si previzibil ca doar asa e normal. Na, e luat dupa o carte deci nu putea sa fie altfel...de fapt putea sa fie dar apoi sareau pe regizor toti avenitii ca "vai, a schimbat cum e povestea din carte" si daca schimba finalul si-l facea unul optimist atunci era un film si mai american. Oricum nu e bine, povestea e una de duminica, un film lejer, nu e un film cum a facut Reitman pana acum - ca Juno sau Up in the Air. Young Adult nu-l mai mentionez pentru ca nu merita sa fie la categoria aia. Se vede insa calitatea in restul filmului...filmarile sunt frumoase, cadrele sunt linistite si momentele tensionante sinonime cu orice drama sunt ok, dar nu dau pe afara.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu