vineri, 8 octombrie 2010

Defendor {2009}

O mai ieftina replica a filmului misto "Kick-Ass".

Da, pentru mine, Kick-Ass e un soi de guilty pleasure...o chestie care nu e in mod normal acceptata de "critici" insa eu am vazut calitate si chestiile pur tehnice ale filmului si atat in regie, scenariul nemultumind pe multi iar ideea exagerata li s-a parut publicului putin prea exagerata pentru a fi acceptata.

Defendor este exact ce a aratat Kick-Ass si faptul ca a aparut inainte nu arata decat ca ei au auzit ca se face Kick-Ass, un film cu buget mare, insa au furat totusi conceptul pentru a crea o concurenta identica pentru cel nou, care se afla probabil inca in post-productie cand acesta s-a terminat. Sunt aproape convins de chestia asta pentru ca un astfel de exemplu s-a mai intamplat si cu Avatar. Inainte de a exploda pe marile ecrane in superbul 3D...au aparut zeci de filme cu mesaj ecologic si cu razboi intre doua lumi extraterestre in care noi eram "alienul" si nu invers ca in trecutul mai indepartat.

Defendor a vrut sa se vanda datorita lui Woody Harrelson dar acesta nu si-a pus "spatele" prea mult in actiune asa ca jocul lui nu a fost prea grozav. De fapt a fost slab sau convingator in functie de cine il priveste. In fine...l-am vazut tot la IIFF 2010 si motivul pentru care am vazut filmul a fost Woody. E un actor misto, trebuie sa-ti placa...dar trebuie sa stie sa-si aleaga rolurile. 

6.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu