joi, 8 septembrie 2011

Bridesmaids {2011}

Cred ca e ok din partea mea sa zic ca asta e comedia anului. Nu Hangover...apropo, asta e un film de 100 de ori mai bun decat ala, clar. Nu e un chick flick, nu e siropos, nu e feminin in traditionalul sens al cuvantului.
E o comedie excelenta scrisa si jucata de una din cele mai bune actrite de comedie moderna ce au pasit pamantul asta, dupa Tina Fey. In acest caz vorbim de Kristen Wiig si ea merita un rol principal intr-un film numai al ei.
Da, e numai filmul lui Wiig si al catorva alte actrite de comedie reusite...regizorul nu a contat pentru ca uitandu-ma la trecutul lui (Paul Feig) am observat ca intr-adevar, a regizat multe comedii, seriale de comedie insa in majoritatea din acestea toate poantele au fost scrise in scenariu ori, cum s-a intamplat de multe, multe ori in acest film, comedia a fost improvizata intr-un mod genial.
Pe langa toata partea comica, pe langa toata partea exagerata a ei intr-un sens care a avut efect...are si mici bucatele din viata care pot avea o relevanta si in realitate. Nu e tot numai exagerare sau comedie fortata...cum e in alte filme. Aici totul e la un dozaj excelent si se balanseaza perfect. Sunt o sumedenie de momente care te fac sa razi in hohote, sunt cateva faze triste sau poate dramatice dar in primul rand atmosfera acestui film se pastreaza si intotdeauna mai vine un moment de umor care iti pune zambetul pe buze. Il recomand calduros pentru ca e, deocamdata, cea mai buna comedie a anului.
9/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu