vineri, 16 septembrie 2011

Friends with Benefits {2011}

Vrea si asta sa nu para inca o comedie romantica plina de clisee dar pana la urma isi bate joc atat de tare de clisee incat ajunge sa le iubeasca. Nu stiu daca are sens, dar asa s-a intamplat. Peste tot in film sunt mici chestii care se regasesc in toate comediile romantice facute si nefacute si chiar in filmuletul din film (cel care tot se repeta pe parcurs) apar cliseele pe care ajunge si filmul sa le reproduca, cu gandul ca isi bate joc de ele mai intai.
Ok, are cateva momente bune iar Mila Kunis e perfecta pentru rolul asta...la fel cum e si Justin Timberlake care a jucat pe masura asteptarilor...adica bine. Mila Kunis a fost motivul pentru care am vazut filmul asta dar asta deja e un raspuns previzibil ca mie imi place de ea de cand a aparut in That '70 Show cand avea (si nu stiam asta decat tarziu) 15 ani (pedo bear alert!!). Desi personajul ei a fost nesuferit si mi s-a parut ca joaca naspa ea a avut unul din personajele cele mai bine facute din show. Revenind la film...a fost facuta ca cei doi, Justin si Mila sa se cunoasca si sa se combine, lucru care si s-a intamplat si le sta bine impreuna. Normal, altfel nu faceau filmul asta.
Acum Timberlake...toata lumea se leaga de el ca vai, el e cantaret, nu e actor...bla bla. Lumea a uitat ca atunci cand era mic era unul dintre Mouseketers (sau cum se scrie) impreuna cu Britany Spears...iar acolo, la Disney, nu trebuia doar sa canti ci si sa joci teatru. Normal, era la nivel de joaca, nema antrenamente serioase...dar acum daca il mai vedeti prin vreun SNL o sa vedeti despre ce vorbesc...omu face showul atunci cand apare.
Asadar, cei doi au chimie, filmul are poante bune si unele chiar foarte bune. E distractiv de vizionat si ca film nou e ok, de vazut o data.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu