duminică, 23 octombrie 2011

Crazy, Stupid, Love. {2011}

Lume, deci mergeti sa vedeti sau vizionati-l acasa (ca oricum nu e un film de cinema) impreuna cu prietena...merge perfect. Adica serios, merge...yeap. Are tot ce ii trebuie: comedie, drama, romantism, situatii dulci, situatii usor penibile care ajung sa fie comice, situatii din viata reala, si asa mai departe.
Filmul functioneaza pentru ca din nou, se apeleaza la public, la situatiile in care si ei ajung la un moment dat sau situatii care sunt familiare sau au auzit de ele de la altii. Ne regasim in personaje si in momentele cand zicem "mica-i lumea"...pentru ca filmul asta se bazeaza pe vorba asta. Nici nu prea am ce sa zic prea multe pentru ca e doar un film placut, pe care il revezi cu placere...un feel-good movie reusit si probabil unul din cele mai memorabile pe anul asta (din categoria precedent mentionata).
Actorii isi fac rolul foarte bine si unii, in special Steve Carell si Ryan Gosling - il vad cam des pe asta din urma in ultima vreme - aduc in rolul lor si ceva personal, ceva ce aduc in orice film unde isi lasa amprenta. Steve cu comedie si Ryan cu felul de a fi. Emma Stone e o placere pentru ochi si nu numai, fiind o actrita de comedie foarte talentata.
E un film foarte comic care are efect si priza la public.
8.1/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu