vineri, 4 mai 2012

This Means War {2012}

Nu e cine stie ce...imaginati-va un Charlie's Angels, ca doar e acelasi regizor, un asa numit McG...insa nu e cu trei fete ci cu doi baieti care se lupta pentru aceeasi fata.

Chris Pine stiam ca are umor inca din Smokin' Aces, un film mult sub-evaluat, apoi mi-a aratat ca le are in Star Trek, unde a facut rolul lui Kirk unul cu adevarat memorabil atat cu umorul sau cat si cu drama lui. Pe Tom Hardy insa nu l-am vazut in multe roluri umoristice...amuzant si extraordinar de sarmant fiind doar in Inception. Aici si-a facut ok rolul, nu a dat in laturi de amuzant si s-a cam vazut ca e nelalocul lui. Adica pe mine nu prea m-a convins. Filmul e superficial rau de tot si nici parti prea faine nu are. E un film cu care sa-ti umpli o dupa-amiaza cand il vizionezi cu prietena ca e plin de chestii romantice and all that bullshit. Glumesc...chiar am sa fac asta intr-o dupa-amiaza. E usurel, e cu oameni frumosi, e cu ceva actiune astfel satisface si partea masculina incat sa nu se simta complet dezgustata de actiunile a doi agenti foarte macho si foarte seriosi cand incearca sa cucereasca o fata oarecare...doar pentru ca au aflat ca fug dupa aceeasi fata. Ma rog, vedeti si voi cat de exagerat e cand o sa-l vedeti, daca o sa-l vedeti.
Cat despre actiune, e si aia foarte, foarte rapida si cam nesatisfacatoare. McG aparent vrea sa reintroduca impuscatul de la brau, o metoda extrem de ineficienta de a impusca "tipii rai" dar care daca are rezultate arata cat de bine pregatit e tipul...aham. Bine...Cei doi insa au carisma si prietenia lor pare autentica. Asta a fost ok...si un ok mai micut pentru intreg filmul.
6.2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu