luni, 22 octombrie 2012

The Campaign {2012}


Amuzanta chestia...am ras isteric de cateva ori, dar probabil pentru ca vroiam sa fiu amuzant cu orice pret. Erau amuzante scenele alea, dar nu stiu daca ''isteric" de amuzante...la inceput eram asa, spre final s-au mai domolit apele insa spiritul filmului ramase la fel.

Cei doi actori de comedie fac toti banii aici. Will Ferrell jucandu-l aici pe George Bush, politicianul pentru care este cunoscut inca de cand era in SNL. Probabil de asta a fost si de acord sa faca aceasta comedie, stiind ca poate sa se dezlantuie din nou in rolul acelui politician iubitor si idiot. Zach Galifianakis m-a surprins iar printr-un personaj ridicol, mult prea efeminat dar cu toate astea cu sotie si doi copii. Apropo de cei din urma, as fi vrut sa mai aud tampenii zise de ei, au fost amuzanti atunci la masa.
De mentionat si pleiada de actori care apar ba episodic, ba secvential...Jason Sudeikis, John Lithgow, Dan Aykroyd, Brian Cox si un loc special pentru Karem Muruyama...un personaj lipsit de importanta dar care a dat toata culoare din film...adica restul: galben, negru si masliniu.
Dar sa nu ma intelegeti gresit. E un film pe care il vezi o singura data pentru ca nu ai ce face. Atat. Nu e ceva memorabil, nu e ceva clasic, e doar o comedie care arunca stropi politici de adevar dureros intr-un invelis de comedie. Chestia asta subtila, mai serioasa, nu stiu cat ajuta dar ma rog...
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu