marți, 30 octombrie 2012

Rock of Ages {2012}

Yeap, e stupid...dar singurul si chiar singurul lucru bun pe care il are filmul asta e soundtrack-ul. Ajungeam cateodata sa il "cant"impreuna cu personajele principale...sau cu oricine il canta atunci pentru ca na, au fost alese melodii bestiale ca "Paradise City", "Don't Stop Believing", "I Can't Fight this Feeling", "I Wanna Rock", "I Want to Know What Love Is", "Wanted Dead or Alive"...melodii pe care le stiti doar dupa titlu.

Au fost singurul lucru bun si am sa ma opresc aici. Serios. In rest nu a fost decat o poveste de dragoste banala despre doi tonti care s-au intalnit in marele Los Angeles si asta si muzica e singurul lucru care ii leaga unul de altul si e suficient. Mai avem apoi un cast care duce tot greu din filmul asta - in nici un caz nu actorul si actrita din rolurile principale - format din Tom Cruise, Alec Baldwin, Russell Brand, Malin Akerman, Catherine Zeta-Jones, Bryan Cranston si Paul Giamatti. Si probabil sunt (si nu ii stiu eu pe toti) foarte multi cantareti adevarati care fac cate un cameo ici si colo...cel mai probabil atunci cand canta Russell Brand "We Built This City" in strada.
Mai continui putin...filmul probabil captureaza foarte bine atmosfera sfarsitului anilor '80 si inceputul erei Pop sau Rap...captureaza foarte bine perioada de final a rockului adevarat...si intr-adevar, e un sound care nu isi mai are locul in ziua de azi nici daca faci o piesa care se ridica la nivelul celor mai sus mentionate si care se incadreaza in gen/perioada. Nu sunt specialist in ale genului dar si eu am ramas surprins ca am auzit multe din piese si pe mai toate din ele le-am ascultat de repetate dati. Ca sa revin cu o nota finala: soundtrackul a fost misto si atat.
5.4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu