joi, 27 noiembrie 2008

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special {2008}

SILENCE!!! I KILL YOU!

Uite cum se face un stand-up complet. Un show adevarat, divers si cu adevarat amuzant...
Cine nu il stie pe Walter, mosul artagos si enervant, frustrat pe orice chestie din jurul sau care o batjocoreste intotdeauna cu replici hilare care vorbesc in intelesul tuturor. Bineinteles, se vrea o criticare a societatii si cum luam in serios cam orice ne inconjoara. Dar bineinteles, din nou, nu trebuie sa-l disecam pe Walter ca nu are rost, noi trebuie doar sa radem la glumele sale geniale...si bineinteles, daca il disecam nu gasim decat lemn, plastic si cateva sarme. Showul asta e pentru distractie, insa daca vrei sa fii un nerd, poti sa diseci glumele sa ajunga sa nu mai fie amuzante deloc.
Apoi mai este AcccCCChHHHmed, teroristul schelet ucis de propria sa bomba intr-o tentativa in care nu a murit nimeni decat el...un terorist prost la meseria asta. La asta si la Walter am ras cel mai mult...au fost criminali amandoi. Glume fresh intotdeauna amuzante...nu m-am oprit din ras o ora intreaga din cauza lor.
Dupa ii avem pe Peanut, un clasic de la showul lui DunHAM (asa cum isi bate joc Peanut de stapanul sau), Bubba J. ...clasicul exemplu de redneck, dumb, care bea bere la orice ocazie si se uita la Nascar in weekend dar si plictisitul Jose Jalapeno on a Stick. Parca s-au mai potolit rasetele la astia 3 dar showu a patrat aceeasi atmosfera de sarbatoare si fericire din jurul Craciunului.
Un moment deosebit mi-a placut mult cand Dunham ii zice lu Achmed ca are poliosis (o combinatie dintre polio si scoliosis (poliomelita si scleroza)...si parca a fost ceva de moment, Dunham nici el, parca, nu a realizat ca a scos o asa grozavie...au ras cam un minut, Dunham cu Guitar Guy (un tip ce ii urmareste prin turneu ce ii acompaniaza cu muzica la melodii, normal, modificate sa fie amuzante) si apoi Hachmed zice: What the fuck is Poliosis? A fost ceva extrem de convingator...ca si cum Jeff se scoate din propria sa prostie. Si felul cum Dunham rade insa papusile pastreaza fata atat de serioasa, chiar si la voce, in timp ce el rade...e un ventriloc excelent...si asa trebuie folosit talentul asta intotdeauna. Intr-un show cat mai complet. A fost foarte misto si amuzant. Recomand cu caldura si acum SILENCE!!! I Kill YOU!
9/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu