sâmbătă, 17 septembrie 2011

Kung Fu Panda 2 {2011}

Nu mi se pare ca a fost un film mai bun decat primul. Chiar mi se pare ca a fost facut doar ca mai scoata niste bani din buzunarele spectatorilor care nu mai stiu ce filme sa vada acasa. Sunt sigur ca la cinema in 3D e ceva deosebit pentru ca la animatii e mult mai usor sa faci 3D-ul decat la un film live-action. Nah, a fost facut cum ma asteptam sa fie facut. Batai ametitoare, greu de urmarit in care s-au folosit cadre imposibile in realitate, scheme colosale si mult, mult Awesome, asa cum Po nu uita sa ne aminteasca...ca si cum arata spectatorului ce este si nu este cool.
Oricum, a fost un film lejer care a trecut repede...desi m-am uitat la el prea tarziu si m-a luat cu somnul, oricat de interesant a fost. Pe langa Po toata lumea e personaj episodic, nici macar secundar. E iar povestea lui Po, e inca o frantura din viata lui si cum a reusit sa inteleaga kung-fu-ul mai bine si sa fie mai intelept. E pentru copilasi dar si pentru cei care au vazut prima parte. Neaparat de vazut prima parte pentru a viziona si aceasta parte.
7/10

2 comentarii:

  1. Eu l-am cotat cu cincizeci de sutimi in plus, dar sincer m-a cam adormit si pe mine. As fi vrut un rol mai important pentru Master Shifu. Poate partea a treia o sa fie mai reusita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa nu fie un numar 3...deci stiu, ca si pana acum, ca o sa incerce sa fie mai bun decat ambele :))

    RăspundețiȘtergere