duminică, 2 octombrie 2011

Mr. Popper's Penguins {2011}

Vorba clasica dupa ce vezi filmul asta ar fi...Ce s-a intamplat cu Jim Carrey?!?!?! Dar cred ca aceasta intrebare/exclamatie nu isi are rostul. Omul a imbatranit, omul nu mai poate sa faca ce a facut si in nici un caz sa faca ceva nou asa ca se baga la dulcegareli de astea care au efect o luna si dupa aia devin dvd-uri ieftine fie intr-un ziar, fie pe mesele din hyper-marketuri, aruncate intr-un teanc de filme la fel de ...slabe.
Jim ramane insa un actor foarte bun din punctul meu de vedere pentru ca daca ar fi sa ne uitam numai la scenele in care joaca si sa ne uitam numai si numai la el, sa ignoram pinguinii digitali, sa ignoram pustiul sau adolescenta cu problemele tipice varstei...sau chiar si povestea subtire ce vine de la fosta sotie sau sefii personajului principal...atunci vedem ca joaca chiar ok dar intotdeauna ai speranta ca o sa-l vezi pe vechiul Jim. Desi nu prea imi place sa o zic acesta e o versiune caricaturala a vechiului sau. Dar joaca ok, se vede in ochii lui ca pune suflet, probabil si din cauza sumei de bani pe care a primit-o...cred. Am incercat sa caut cat a primit avand in vedere ca in trecut a fost unul din cei mai bine platiti actori. Pentru Bruce Almighty a primit 25 milioane de dolari. E o suma masiva pentru un singur actor. Dar filmul s-a vandut si asta l-a ajutat. La fel si asta...a facut 180 milioane dolari cu un buget de 55 milioane.
Dar destul despre cifre. Filmul e siropos ca asa si trebuie sa fie. E facut dupa o carte pentru copii deci pentru mine s-a terminat aici :)), nu are sens sa mai comentez.
6/10 (10 pe imdb ca asa fac cam la fiecare film de comedie al lui Jim Carrey...yeah, double standard)

Un comentariu: