duminică, 30 octombrie 2011

Take Me Home Tonight {2011}

Eu am un rost aici...sau asa vreau sa cred. Ma uit la tot felu de tampenii...nu numai filme de regizor sau filme consacrate ca oamenii mai intra aici si din curiozitate. Sa stie la ce filme sa se mai uite din cele mai noi aparute. De obicei vor comedii, ca astea se vand si asta e genul cu cel mai mare tiraj. Se uita la titlu, la poza si probabil la nota...la ce scriu eu, mai putin ca na, e palavrajeala si asta cere timp.
Aici e unul din filmele despre care vorbesc. Nu e un film prost dar nici extrem de inteligent. Seamana cu toate comediile semi-romantice cu adolescenti care s-au facut in ultimii 20 de ani...nu e mister. Se alatura lor si mai tare pentru ca actiunea are loc prin anii '80, deci deceniul cand au inceput filmuletele de genul asta. S-au ales anii '80 aici pentru ca si revine moda acelor ani, daca e sa na uitam pe la hipsteri si pe la snobi. Aparent asta e tendinata...sa repetam moda de acum 30 de ani. In anii 2000 a fost moda anilor '70...in 2020 o sa fie moda anilor '90...tineti-va bine :))...sper sa ma insel.
Filmul asta mi-a adus aminte de Superbad pentru ca e tot vorba de doi prieteni care se duc la o petrecere...aici in schimb astia au 25 de ani si nu prea au facut multe cu viata lor, desi asta era planul imediat ce au terminat liceul si facultatea. In noaptea asta isi retraiesc putin anii adolescentei si repara unele regrete. A fost amuzant, usor, cu personaje foarte misto, cu actori tineri si dornici sa se arate...Dan Fogler, cel putin, a fost la inaltime in filmul asta. E un film de vazut o data, dar e unul pe care poate vrei sa-l revezi dupa o vreme...are farmecul ala.
7.1/10

Un comentariu: