duminică, 10 iunie 2012

Mirror Mirror {2012}

La ce se astepta lumea de are o nota asa de minuscula pe imdb? O nota nejustificata, nedreapta chiar...
cel putin asa mi se pare mie pentru ca e un film nu pentru publicul adult ci un film pentru copii, sa redescopere povestea Albei ca Zapada putin modifica si nu intr-un sens rau...filmul a fost magic, a fost colorat in stilul caracteristic al lui Tarsem Singh dar probabil din cauza ca lumea s-a obisnuit la acest regizor sa gaseasca forma fara fond s-au gandit sa judece si povestea asta clasica sub acelasi aspect.
Nu inteleg de ce si-ar dori cineva o ecranizare fidela povestii cand ai animatia originala din 1937. Se asteptau la asa ceva si de aici rezulta nota mica? Ma rog, nu zabovesc asupra notei pentru ca se mai intampla sa nu insemne nimic. A fost ceea ce trebuia sa fie...Lilly Collins a fost o alegere foarte buna pentru Alba-ca-Zapada, e tanara, frumusica (dragalasa) si caracteristicile fizice o fac firava dar capabila de chestiile fizice dinspre final (putin importante, intr-adevar)...ea mi-a adus aminte clar de Audrey Hepburn. Nu e blasfemie, e ceva doar fizic, nu la capitol de aer si acting. Armie Hammer e si el foarte ok in rolul lui Fat-Frumos...il stim din The Social Network cand i-a jucat pe gemeni. Dar intr-adevar showul este furat de Julia Roberts, regina cea rea...i-a venit rolul ca o manusa, a fost malefica dar si delicios de amuzanta in stilul exagerat cum e regina cea malefica. Nu stiu despre cine a fost filmul desi Julia Roberts apare pe poster...a fost pana la urma filmul personajului principal, Alba-ca-Zapada.
E un film foarte ok pentru publicul mai mic si o adaptare ok a clasicii povesti. Apare si Sean Bean spre final si dansul si cantecul din incheiere nu a fost in plus deloc. Merge.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu