vineri, 15 iunie 2012

Wrath of the Titans {2012}

Bine ca am asteptat o versiune calumea...era bun de vazut la cinema filmul asta, daca era 5 lei biletu si nu 20 cat ar fi la 3D.
A fost plin de efecte faine, pixelii generati pe computer zburdau ca nebunii intr-o frenezie a la forma fara fond.
Nu inteleg de ce au facut sequalul asta cand primul a fost asa de slab. Bine, pentru bani, dar macar incearca sa-l faci pe asta mai bun. Ce te doare? Nu mai sunt scenaristi cu cap prin Hollywood? Toti vor sa scrie tampenii sau e prea scump un scenarist incat sa-ti faca o poveste calumea care urmareste legenda? Asa se pare pentru ca povestea putea sa lipseasca in totalitate. Pana la urma a iesit aceeasi chestie ca in Clash of the Titans...multe efecte cu un semi-zeu de care nu a auzit mai nimeni, din moment ce Hercule este semi-zeul favorit al planetei. De aia Disney a facut o animatie cu el si nu cu Perseu.
Actorii sunt folositi degeaba...ma refer aici la cei mai smecheri, Liam Neeson si Ralph Fiennes...ei si-au primit banii si au trecut mai departe. Restu...blonda aia toanta, Sam sau chiar necunoscutul ce-l joaca pe Ares sunt degeabisti. A fost un film cu care iti pierzi vremea in loc sa citesti "Alchimistu"...mai fa tu, Bogdan asa si ai sa vezi ce o patesti. Mai lasa filmele astea de rahat si pune mana pe "carte" - ca tehnic e un Kindle.
5.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu