vineri, 8 aprilie 2011

Chaos Theory {2008}

Un filmulet mic care poate. E creativ atat in actiune cat si replici. E unul din filmuletele alea care nu te astepti sa te amuze sau la care crezi ca nu ar trebuii sa razi crezand ca e mai mult drama serios. Pana cand incepe cu adevarat filmul...
Fiind vorba despre un tip profesionist in organizare si planuirea vietii, un tip care tine cont de fiecare minut din viata, tine cont de fiecare alegere, ajutandu-se de foitele lui cand ajunge la o interesectie problematica. Dar cand viata lui e data peste cap cu numai 10 minute, totul se duce pe apa sambetei. Intarzie la o conferinta unde vorbeste fix despre eficientizarea timpului, comic...afla ceva personal ce ii da peste cap toata relatia si trecutul. Un haos total...de la acel mic eveniment porneste aceasta avalansa emotionala pe plan personal ce il face sa se intrebe de propriile sale metode. Decide astfel sa foloseasca sistemul sau pentru a perpetua acest haos. Ia in sfarsit decizia sa-si traiasca viata pentru ca oricum viata i-a tras-o pana acum, roial.
Ajunge sa iti placa situatiile, sa te amuze personajele...in special cel jucat de Ryan Reynolds. Un tip comun care o ia de la soarta cum numai in filme vezi si totusi se pastreaza pe o linie ce nu exagereaza cu exagerarile. Avem una doua dar parca ar fi povesti de alea de care auzi, dar nu cunosti pe nimeni sa fi patit. Oricum, replici bune, jucat decent si foarte decent. Mi-a placut de Sarah Chalke ca am mai apucat sa o vad undeva si in afara de Scrubs (care oricum s-a terminat anul trecut :( ). Viata e un haos pe care il strangem in brate de iubire...e mai frumos asa, si filmul asta ti-a aratat-o dragut. Merge.
7.6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu