sâmbătă, 30 aprilie 2011

Hobo with a Shotgun {2011}

Stiau baietii din Grindhouse ca fac ceva ce o sa aiba un efect imens in viitor. Death Proof si Planet Terror au fost primii ce au pornit acest vad de filme a la '70, de categoria B, pline de sange, violenta si tzatze, toate imbibate intr-un mesaj pseudo-moralistic ce se invarte in jurul ideei ca binele invinge raul...desi binele nu e tocmai bun in adevaratul sens al cuvantului...ci doar un rau mai mic care e pe urmele raului mare.
A fost totusi placut sa-l vezi pe Rutger Hauer intr-un rol care ii vine ca o manusa din moment ce mai toata viata a jucat in astfel de roluri. A mai avut si filme mai rasarite dar in alea era in roluri secundare sau rolurile de bad-guy. De cand il stim, Rutger a jucat in filme de categoria B, filme pe care le vedeam la TV gandindu-ne ca wow, ce filme bune se dau la tv, ca doar de abia am iesit din perioada comunista.
In fond, e ok sa mai vezi un film de genu asta. Un film care e intentionat prost si corny ca astfel ies in evidentele cele cateva replici rasarite si exagerari dorite. E un film care trece rapid si luat mana in mana cu celalalte filme cu iz vechi, e chiar mai bun decat adevaratele filme de cat. B.
7.1/10

Un comentariu:

 1. Hristos a inviat!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere