sâmbătă, 26 februarie 2011

The Green Hornet {2011}

Am avut cateva motive sa vad filmul asta. Unul si cel mai important a fost regizorul Michel Gondry care a regizat filmul meu preferat (Eternal Sunshine) deci sunt obligat printr-un contract sentimental sa-i vad toate filmele si/sau toate prostiile pe care le face dupa din cauza ca vrea sa faca ceva frumos mai departe dar are nevoie mai intai de cateva titluri proaste. Se vede clar ca a fost un film facut un graba, scenariul la fel, si din aceasta cauza editarea e slaba, actiunea la fel si povestea in general poate fi rezumata intr-o fraza.
Nu aveam cine stie ce asteptari, Michel Gondry nu e regizor de block-buster, sau sper ca nu e...el e regizor de filme micute pline de suflet cum a fost, pe langa Eternal, si "La science des reves" - un film romantic care iti da un aer de home-made. Dar hei, nu inseamna ca nu are voie sa dezamageasca...aici nu a fost vorba de regizor, desi se vede mana lui...ci de casa de productie si producatori, aici il includem si pe Seth Rogen care a jucat personajul principal, a scris jumate din scenariu si a fost producator executiv. Probabil pe el as da vina ca nu e un film asa de reusit. Daca stateau putin mai mult in camera de editare si un pic mai mult scriind scenariul cred ca iesea ceva mai inteligent...asta e un film de actiune banal cu nu prea multe faze de mentionat...
Nici macar personajul negativ, jucat de Christoph Waltz, nu e deosebit...nici macar aghiotantul, Kato, nu e ceva nemaipomenit. Nimic. Chiar ma enerveaza chestia asta...si filmul a tinut 2 ore fara cateva minute. Si nici in 3D nu cred ca era o mare revelatie.
6/10

3 comentarii:

  1. esti prea dur cu el.

    mie mi se pare un popcorn movie reusit. din trailer, anyway.

    RăspundețiȘtergere
  2. l-am vazut. e foarte bun. pentru virste intre 3 si 5 ani :D.

    totusi, scena de bataie intre ei doi si cea de la final au fost cele mai complet demente pe care le-am vazut

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha...trailerul intotdeauna aduce cele mai bune faze si iti ridica interesul fata de film. Asta e rolul lui. Asta nu inseamna ca e varza pana la urma :))

    RăspundețiȘtergere