miercuri, 12 martie 2014

Anchorman 2: The Legend Continues {2013}

Trebuie sa zic vreo doua cuvinte si despre asta. Nu strica vreo doua cuvinte...Stricau daca era un film prost. Insa e cam in acelasi stil cu primul Anchorman si daca l-ati vazut probabil v-ati dat seama ca nu e o comedie pe care o treci cu vederea.

Al doilea film e la fel de exagerat si culmea dar in acelasi stil...nu au exagerat prea mult avand in vedere ca e sequal si stie toata lumea cum sta treaba cand e vorba de un sequal. Ca sa atinga sau sa tinda spre acelasi nivel ce l-a atins primul se introduc o groaza de tampenii colosale ca sa compenseze, intr-un fel, dar ei nu stiu ca toata aceasta aglomerare are efecte inverse in fata publicului...si cum filmul e comercial, asta se cauta...multumirea publicului.
Ei bine, filmul asta nu are problema asta in mod special. Daca scena dinspre final, cea cu batalia echipelor de stiri, i se pare cuiva exagerata eu zic ca nu stie ce zice. E o scena care a fost posibila tocmai datorita succesului primului film si cu cat mai multi, cu atat mai bine. A aparut Marion Cotillard. Will Smith, Liam Neeson, Tina Fey, Amy Poehler si inegalabilul Jim Carrey...e ceva sa-i aduci pe oamenii astia pentru o scena de cateva secunde (fiecare).
Dar atentie, daca nu v-a placut primul film al doilea cu atat mai putin are sanse sa va placa. Eu am impresia ca a ramas la acelasi nivel cu primul, o parere general nepopulara tocmai pentru ca filmul e sequal si nimic mai mult. Un motiv mai bun ca ar fi mai slab decat primul nu ar fi.
Dar filmul merge.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu