marți, 18 martie 2014

The Hunter {2011}

Ei, ganditi-va ca am pus filmul asta pe lista de vizionat inca din 2011 si nu stiu de ce am facut-o. O fi Willem Dafoe un motiv dar nu prea a fost unul serios pentru ca a jucat un personaj mai putin interesant decat trebuia sa fie. Serios, pe cat de interesant trebuia sa fie un vanator adevarat, pe cat de misterios...pe atat de plictisitor a fost in final.

Si ce rost a avut povestea din background? Numai zgomot in backgroundul asta. Semi-tentativa asta de poveste de dragoste ce s-au gandit sa o bage ca sa ce? Ca sa te dezamageasca si mai tare mai tarziu. Nu a avut nici un dumnezău povestea asta cu familia fara tata. Si de ce s-a cazat la ei pana la urma? De ce a fost trimis fix la familia asta? Nu stie nimeni...O camera sa nu fie disponibila acolo? De ce nu a stat la Jack acasa...doar el discuta cu cei care l-au angajat pe personajul lui Willem. Intrebari fara raspuns si situatii fara sens.
Daca e sa raman cu ceva dupa film e partea subtirica din film cand Martin se joaca a vanatorul si cauta un animal declarat disparut ca specie. Animalutul se cheama tigru tasmanian si e un animal intr-adevar superb. Dar chiar si asa, scena in care il vedem e fara viata si fara satisfactia care te asteptai sa o ai. Deci in final ai avut niste asteptari de la filmul asta si esti dezamagit. Cred ca iesea un film mai bun daca toata actiunea se intampla in padure si era numai omul si natura. Nu multi oameni inutili si putine parti cu natura.
Trebuia sa-l vedem pe Martin ca da peste animale mai feroce, ca intr-un final sa ajunga la ce cauta. Trebuia sa fie un film linistit, cu cat mai putine replici posibil. Ce panarama a mai fost si cu aia cu copacii. Da ma lasi, ce treaba au avut ei in povestea asta decat sa-i stea enervant in drum? Ugghh...
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu