miercuri, 26 martie 2014

Tremors {1990}


That was god damn fun. Si nu ma aspteam...pentru ca ma asteptam la un film de categoria B facut prost, cu efecte proaste...si nu a fost asta nici pe departe. Bine, filmul tot un horror de categoria B este intr-un fel...desi acum le-ar bate la fund pe multe din productiile horror recente. De ce? Pentru ca premiza e simpla si s-a pus accent deosebit pe efectele speciale practice, nu CGI and shit.

CGI-ul are farmecul lui si poti sa faci cu el orice iti trece prin cap dar e altfel cand vezi un monstru de asta in fata ochilor si stii ca si actorii vad acelasi lucru. Reactioneaza mai credibil cand il vad, nu ca in fata unui punct din aer. Si efectul e cu atat mai mare cand monstrii sunt facuti atat de bine ca aici...chiar m-au surprins...si bineinteles, nu vorbesc doar de monstri, ci chiar mediul cum se "misca" atunci cand apar monstrii...casele, pamantul, absolut orice. E de apreciat, mai ales ca filmul are 24 de ani si inca isi face treaba.
In schimb sa nu va asteptati la o poveste solida, replici destepte sau actori ce joaca bine. Nu prea avem de astea in film. Starurile sunt monstrii si actorii numai cand intra in contact direct cu monstrii...scenele astea le astepti. Mai multe nu sunt de spus. Eu recomand filmul asta ca o distractie si merita de vazut cu prietenii la o bere, la o pizza, la un pop-corn.
8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu