joi, 27 martie 2014

Coffee Town {2013}


Ah, ce bine e cateodata cand nu am dreptate. Asta pentru ca ma asteptam sa nu fie prea grozav...pe de o parte ma asteptam sa fie amuzant pentru ca e produs de College Humor, pe de alta parte ma asteptam sa nu fie prea amuzant din acelasi motiv. College Humor e un site foarte amuzant si sketchurile lor sunt bune spre foarte bune dar nu ma gandeam ca o se descurce atat de bine in filme de lung metraj...

Pacat doar ca nu au folosit mai multi actori din sketchurile lor. E oarecum pacat dar na...asa functioneaza industria asta. Cu toate astea mi-a placut sa-l vad pe actorul din It's Always Sunny in Philadelphia care si-a facut treaba excelent si chiar Ben Schwartz al carui stil e excelent in filmele de comedie. Ei si cel gras au facut o treaba mai buna decat ma asteptam si am ras in hohote de multe ori.
Avantajul sau e ca nu exagereaza teribil cum fac multe comedii din ziua de azi si se foloseste de foarte multe situatii de circumstante destul de naturale, se intampla putine in afara acelei cafenele care sa duca stilul mult peste limita. A fost ok si il recomand.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu