luni, 28 septembrie 2009

Les grandes personnes {2008}

O mare prostie de film care m-a facut sa pierd 80 de minute din viata pe care nu o sa le mai primesc inapoi. Si a fost rulat la festivalul international de film din iasi...si face parte din competitia de lung-metraj. Au fost prezenti din juriu Anamaria Marinca si Ion Sapdaru...

Si sincer cred ca toata lumea din sala si-a pierdut vremea cu filmul asta. Nu are nimic deosebit, interesant sau dramatic. Sunt doar vieti banale si mai neinteresante decat, sa zicem, viata mea chiar...e absolut incredibil cum poate cineva sa faca un film atat de banal.

E vorba despre un tip caruia ii place istoria si a venit in Suedia impreuna cu fiica sa foarte ascultatoare de numai 17 ani. Ea nu prea a avut contact cu baietii asa ca in aceasta parte din viata lor vedem cum incearca sa iasa in evidenta in fata unui baiat. Absolut neinteresant si extrem de plictisitor. Ala nu gaseste nimic interesant...pentru ca el cauta lucruri de'ale vikingilor prin pamant, personajele secundare sunt in plus, la fel ca cele din rolurile principale. Nu mai continui de fapt sa mai spun cat de banal si inutil e filmul asta pentru ca am zis-o deja de vreo 10 ori. Ajunge. Sa nu faceti greseala sa dati peste el. Si mai e numit si comedie...asta chiar ca e comic.

5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu