luni, 28 decembrie 2009

The Young Victoria {2009}

Tanara Victoria...cand avea pojar si 18 ani. Draguta povestea...romantica, sincera, simpla si frumoasa...nu e vorba numai despre printesa Victoria, jucata foarte bine de Emily Blunt ci de felul cum arata filmul asta in general.

Mentionez ca astfel de filme primesc Oscaruri pentru costume si set decoration. Astfel de filme castige asemenea premii pentru ca da, pe vremea aia lumea se imbraca cu haine complicate care dura ceva timp sa intri in ele, mai ales pentru femei...iar cele care erau si bogate si importante mai aveau si un ajutor mereu in preajma sa le ajute la sarcina asta complicata care dura timp...eh, si asa nu aveau ce face. Putin conteaza asta. Conteaza ca hainele arata misto pentru un film facut acum, haine facute special pentru film.

Dar trebuie sa mentionez si decorurile si platoruile de filmare. Pline de detalii deosebite, complicate, facute cu migala. La fel si gradinile exterioare. E frumos in felul asta un film. Il face placut ochiului. Insa ca film merita mentionat si amintit? Nu prea. E o poveste pentru doamne si domnisoare despre o femeie puternica insa tanara care era privita cu ochi rau din cauza ca era fara experienta in probleme de-ale statului. La 18 ani s-a facut regina si a domnit cel mai mult din toate reginele Angliei.

Emily Blunt joaca foarte bine, a primit deja multe nominalizari pentru rolul ei insa nu mi s-a parut deosebit de bun, in fine. E doar parerea mea.

7/10

+
Dorian Gray {2009} - Slabut. 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu