marți, 11 mai 2010

Owl and the Sparrow {2007}

Am vazut filmul asta acum cateva zile si am ramas placut surprins...e un film frumos si dulce despre familie adevarata si iubire sincera.

O fetita mica fuge de la fabrica unchiului ei, unde muncea serios, pentru ca pur si simplu s-a saturat sa fie tratata ca un adult. Joaca ei cu papusile subliniaza acest fapt, un copil este un copil pana cand acesta doreste sa se maturizeze...el vrea sau circumstantele o comanda. Curiozitatea ei naturala este inca o caracteristica ce o fac pe fetita una ce iese in evidenta fata de cele din jurul ei care cunosc deja fiecare aspect la vanzarii trandafirilor in strada...orice strategie de marketing si orice mijloc de a atrage si mila viitorului sau potentialului cumparator.

Tringhiul actoricesc e format din actori necunoscuti...chiar si pe la ei, dar cu toate astea au jucat foarte bine pentru nivelul lor. In Saigon se petrece actiunea si nici nu stiu daca am vazut 10 filme vietnameze. Ce e important de vizionat in acest film este sinceritatea si candoarea personajelor, toate. Chiar si stewerdeza care nu isi gaseste perechea din basme in imaginea unui fat-frumos...nici chiar ingrijitorul de la zoo, care tocmai a fost parasit probabil datorita situatiei sale desi e un om bun.

Datorita destinului se intalnesc si se infiripa o poveste de dragoste frumoasa care pune bazele unei relatii lungi, ca de familie. Asta si cautau, fiecare dintre ei.

8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu