marți, 4 mai 2010

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief {2010}

Imi pare rau ca l-am vazut. Imi pare rau si ca il comentez aici pentru ca nu e genul de film care sa merite. Oricum, spun putin despre el...

Prostioara asta poate sa fie primul dintr-un lung lant (eh, poate nu prea lung, sper) de filme despre mitologia greaca transpusa americaneste pentru un public cat mai american...adica cat mai debil. Ceea ce nu realizeaza cei care fac filmele astea e ca desi ei spun ca fac un astfel de film doar pentru copii de sub 10 ani, acestia nu le pot aduce incasari suficiente incat sa justifice cati bani au bagat in filmul asta ca sa-l faca in primul rand. Ce sa mai zic ca e leit cu Harry Potter si primul film...leit, leit. Un tip obisnuit isi da seama tarziu ca are o putere speciala...desi sta sub apa si 7 minute...in fine. Ajunge la locul unde se antreneaza astia, cunoaste inca 2 prieteni, un baiat si o fata, exact ca in H.P.. Ceea ce e suficient de zis e ca filmu asta vrea sa fie ceva identic cu HP numai cu o alta mitologie in spate.

Regizorul e cel care a facut primul HP si se vede ca a ramas cu sechele...desi tot el a regizat primul Singur Acasa. Sunt scene parca luate cadru cu cadru din seria HP. In fine...e o tampenie de film. Totul e. Nimic bun, nici macar efectele. Jocul jalnic, scenariul jalnic si regia jalnica.

5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu