luni, 24 ianuarie 2011

Unstoppable {2010}

Asa nu se face. Nu are rost. Si da, eu ma asteptam la o cursa nebuna plina de adrenalina si zero creier...dar chiar si asa ma simteam jignit ca spectator mai prost decat de obicei. Si dupa o zi+ de rumegat si regurgitat prostia asta ma simt si mai rau daca ii dau o nota mai mare de 6.
Nu mai zic cat e de previzibil...si cum eroii nostrii inving orice sansa impotriva lor ca prin minune doar ca spectatorul sa ramana putin in suspans...totul e asa cum un spectator de rand s-ar astepta. Nu e un film bun si e pacat din cauza actorilor care joaca in el. Denzel Washington...i-o fi frica sa ramana fara slujba si ramane agatat de regizorul asta SLAB, Tony Scott (The Taking of Pelham 123, Man on Fire, Enemy of the State, Top Gun), in speranta ca mai mananca o paine cu el. Poate asa e dar isi strica renumele asociindu-se cu slabari de astia care baga o groaza de bani in filme proaste.
Cursa asta nebuna e atat previzibila cat si plina ochi de clisee americane de tot rahatu. Eu nu stiu ce e in capul lor, al scenaristilor. Decat sa pun o replica de rahat mai bine tac din gura, mai bine pun o bucata de liniste si las muzica sa vorbeasca, macar atat. Dar nu. Hai sa zicem ca e dragut sa aduci atentia inapoi la trenuri dar vroiam sa vad mai multa distrugere si mai multe efecte facut BINE, nu tampenii prost facute ca astea.
5.8/10

3 comentarii:

  1. eu n-am putut sa ma uit nici macar 10 minute, nu se mai fac domne filme ca speed :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e...adevarul e ca nici nu se mai strofoc prea tare, ca ar putea daca vor. Poate ideea asta era buna, dar nu au stors-o suficient.
    Trebuie regizori tineri si cu idei noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost un rol foarte usor pt Denzel, a trebuit sa se uite de 2-3 ori ganditor la camera si gata rolul. Cred ca raportul munca/bani a fost excelent pentru el asa ca il inteleg de ce a jucat.

    Iar referitor la actiune cred ca sunteti voi prea saturati de filme bune pentru ca mie nu mi s-a parut a fi mai rau decat de obicei, a fost doar mediocru. E drept ca l-am vazut cam tot pe fast forward si poate de-aia mi s-a par

    RăspundețiȘtergere