marți, 10 decembrie 2013

Insidious: Chapter 2 {2013}

Actiunea din acest film o continua exact pe cea din primul film...nu cred ca este vreo mare pauza intre ele, doar ca se muta ei in alta casa, sau ceva de genul asta. Filmul isi face treaba si isi face treaba chiar admirabil. James Wan stie sa faca filme horror calumea de la un capat la altul...desi tind, intr-o oarecare masura, sa semene intre ele.

Mi-a placut ca totul s-a legat in filmul asta si s-a explicat treptat, nu totodata. Sunetul de pian, Parker, mama dereglata, usa de la bucatarie, scopul mamei, scopul pustiului, totul se leaga incet si sigur dar tot iti vine sa iti bati joc de film. Fazele nu sunt scary si daca incearca, incearca prea mult si se vede. Eu am apreciat ca povestea se leaga calumea si ca are tonul asta infricosator si aducator de moarte si rele dar in rest nu a fost scary...a fost ok.
Acum sper ca totul s-a terminat, dupa ce tipul zice ca s-a terminat...insa nu, mai trebuia introdusa o scena ca sa ne asigure ca o sa mai fie o continuare si e posibil sa o vedem pe baba sau pe cei doi pusti, vanatori de fantome. I don't care, really. Insidious este, in afara de povestea care se leaga frumos, acelasi film horror pe care il vezi impreuna cu amicii in timp ce devorezi o excelenta pizza kebab de la Pizzeria Odeon din Iasi.
Il recomand pentru o vizionare pentru ca isi face treaba, daca e vizionat in grup, dar daca te uiti singur la el te cam ia cu somnul...si pe mine ma afectase pe la ora 19 cand il vizionam, ciudat tare.
6.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu