luni, 1 decembrie 2008

Righteous Kill {2008}

"Crima pe buna dreptate" e un film evident mediocru, cu doi politisti ce au lucrat impreuna peste 100 de ani, care isi cunosc unu fiecaruia each and every move, care sunt practic frati pana la moarte, unu ar muri pentru celalalt si invers. Pana aici e total neoriginal si kinda borish...si chestia e ca cei doi mari mamuti ai Hollywoodului nu reusesc prin actingul lor scortos si pietrificat sa ridice cat de cat labaria asta cu pretentii de film cu suspans si mister a carui final desi previzibil si imprevizbil in acelasi timp ne lasa reci si indiferenti.
Exista o sansa de 50% ca filmul sa se termine cum credeai tu sau viceversa. Deci previzibil datorita faptului ca scenaristii pot sa o termine in sensul evident sau in celalalt sens al evidentului. E mai ambiguu la explicat decat la vizionat. Impreivizibil din cauza ca eu credeam ca se termina intr-un fel datorita multitudinilor de dovezi cum ca unul din ei ar fi acel criminal care il cauta chiar ei. S-a dovedit a fi celalalt si asta din cauza ca nu ma asteptam sa faca vechiul truc in care iti arata o mana si cu cealalta iti fura inteligenta din buzunar. E atat de previzibil din cauza celor imprevizibili care au facut film...au incercat sa faca ei ceva, dar nu i-au copiat destul de bine pe cei care au incercat sa-i imite...pana la urma e doar o prostie.
Pacat de actori...cu toate ca au avut o cariera excelenta, dupa parerea mea, au jucat intotdeauna in acelasi tip de film iar daca nu au jucat in acelasi gen de film, au fost intotdeauna acelasi personaj. Imbatranesc astia doi...si ca sa vedeti cat de usor le-a fost sa joace aici in jurul lor se afla numai necunoscuti si actori prosti...50 Cent??? La asta s-a ajuns? Sa joace cretinul asta intr-un film cu Robert DeNiro si Al Pacino? FUCK this!
Astia doi ar trebui sa se mai gandeasca cand aleg un film...daca tot sunt la sfarsitul carierei vreau sa fiu amintit prin faptul ca macar am incercat sa joc in filme bunicele...nu mediocre-submediocre...
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu