marți, 24 martie 2009

Bedtime Stories {2008}

As minti daca as spune ca nu m-am distrat vizionandu-l...asa de mult incat mi s-ar lungi ceva, dar nu zic ce...NASUL wei...la ce porcarii va ganditi? Doar e un film pentru copii totusi...God.

Asea...povestea asta a fost facuta deosebita datorita fanteziei care leaga un unchi de nepotii lui dragalasi, asa cum ii creaza compania Disney. Numai oameni frumosi ca nu cumva sa creada cel care nu e din America ca aceasta tara de formata din oameni urati...nope. Not one...
Pana si personajul negativ nu e urat decat in interior :)) . De fapt, de ce m-ar mira chestiile astea? Disney face filme de genu asta de peste 50 de ani...si cu toate ca cu (uu vai, o cacofonie...pfff) unele din ele s-a dat cu bata in balta avand acel spirit Disney insa nu si povestea si/sau comedia asta are si chestiile de urma.

Despre ce e vorba...despre un tip, un unchi (ca pentru el asta e cea mai importanta treaba acum) care nu a primit sansa pe care o merita de mic copil cand i-a fost promisa de un mahar ce a cumparat hotelu lu tatsu din cauza ca dadea faliment. Normal, ca in orice film al unei cenusarese, visul nu s-a indeplinit asa ca el e efectiv cenusareasa din hotel...repara toate aparatele electrice, inlocuieste fiecare bec and so on. Mai tarziu pe parcursul filmului este nevoit sa aiba grija de nepotii lui in nici un alt fel decat spunandu-le povesti de adormit copiii. Afla a doua zi ca tot ce povestesc ei se adevereste printr-o ciudata circumstanta a sortii...asa ca unchiul lor incearca sa profite de ei "in a good way" pentru a-si indeplini dorintele. Trece prin aceleasi stadii pe care le stim toti...ce sunt marginite de loser si invingator si invata si o lectie importanta in proces.

Filmul e amuzant din cauza diferitelor poane, din cauza lui Russell Brand care ne arata in ultimele sale filme stilul sau de comedie...care functioneaza, din cauza lui Adam Sandler mai putin decat Russell dar m-a facut sa rad de cateva ori si cam atat din cauza ca stiti ca femeile nu prea au simtul umorului in genu asta de filme...romedii, ele fiind cele serioase si cele ce rad de strambaciosii astialalti.

Tot ce pot eu sa spun e ca trebuie sa va distrati vizionandu-l...nu sa-l judecati prea asupru ca nu merita.

6.75/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu