vineri, 2 iulie 2010

Cop Out {2010}

Din cand in cand mai merge un film de genul asta in care pur si simplu te distrezi...momente amuzante au fost datorita lui Tracy Morgan si multor faze care au fost improvizate...zic asta pentru ca se vede ca sunt improvizate...cum ar fi scena din masina dupa ce l-au prins pe Seann William Scott.

Si ca un plus pentru comedie, si oarecum se simte o legatura cu tipul de interactiune intre acestia doi si cuplul Jay & Silent Bob, regia ii apartine lui Kevin Smith (care a zis ca nu stie sa regizeze actiune pentru ca i se pare mult prea complicata si consumatoare de timp) care totusi s-a descurcat destul de bine. Nu zic ca a facut vreo revelatie in domeniul asta dar s-a descurcat decent si si-a luat banii, ceea ce vroia in primul rand. Apoi, cuplul Tracy Morgan si Bruce Willis are ceva efect dar datorita lui Willis, care parca nu era tocmai in rol, desi a mai jucat in genul asta de filme...mult prea mult. Nu e ca a imbatranit, desi nu se vede, dar parca avea acelasi chef ca Robert DeNiro in filmul cu aproapea aceleasi figuri, Showtime, unde a jucat impreuna cu Eddie Murphy un parteneriat de politie alb cu negru.

Dar ce sa o mai lungesc. Au fost unele faze amuzante, am ras destul de mult sau suficient incat sa ma simt bine si sa realizez ca scopul filmului a fost indeplinit. E o acţiodie decenta si asa o sa ramana. Bine, o sa fie uitat, dar datorita numelor (Kevin Smith, Bruce Willis) poate ramane.

6.8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu