duminică, 20 octombrie 2013

Kick-Ass 2 {2013}

I've got mixed feelings about this one. E cu siguranta un pas inapoi fata de original...acum cat de mare e pasul ala depinde de fiecare. Si e pacat, pentru ca avea potential...cel putin povestea a fost asa cum te asteptai sa fie. O evolutie cat de cat naturala fata de primul insa cu mai multa drama si conflicte inutile.

Si prin conflicte inutile si enervante ma refer in primul rand la relatia Mindy - det. Marcus, tatal ei adoptiv. Omul stia cine e, ce o reprezinta, dar tinea cu tot dinadinsul sa se faca ea o fata de carton, la fel ca toate balabustele din liceul ala. Ma rog, nu inteleg de ce a trebuit sa o ia filmul asta in directia aia din moment ce sunt scene in care se lupta cu raii bine-mersi la inceput. Eh...In rest nu prea am ce sa reprosez povestii pentru ca pastreaza oarecum tonul primului film. A fost insangerat, dar parca mult mai cuminte de data asta. Aa, si a lipsit soundtrackul bestial din primul film...soundtrack ce a ajutat la intregirea atmosferii. Atmosfera care a avut de suferit aici, dandu-mi impresia de film mult mai ieftin si mai kitchios. Au ajutat foarte multi si super-eroii nu asa de super din poza de mai sus...cei care nu sunt Kick-Ass sau Colonelul
Prezenta lui Jim Carrey a fost notabila, mi-a placut personajul sau desi merita mult mai mult background story si, bineinteles, mai multe replici. In spatele mastii se ascundea o poveste calumea care nu a fost explorata deloc. Asta a fost inca o chestie care m-a dezamagit. Se poate face un film intreg numai cu personajul Colonelului...in schimb l-au ales pe Kick-Ass. In primul film inteleg de ce s-a numit asa...dar aici de ce nu s-a numit Hit-Girl? Fara Kick-Ass 2...Hit-Girl a avut partea de mai mult screen time si de o poveste mai elaborata, cred eu, cu toata treaba din liceul si cu tatal ei adoptiv.
The Motherfucker e un personaj nou si imbunatatit fata de vechiul Red Mist, e dereglat si are niste prieteni si mai bolnavi. Mother Russia fura scena de fiecare data. Din pacate, filmul da senzatia ca nu te multumeste si are lipsuri. Lipsuri in dinamica, lipsuri in directie si lipsuri in personaje. Parca e grabit si nu inteleg de ce...
In concluzie...uitati-va la filmul asta numai daca v-a placut primul foarte mult. Daca nu, nu prea vad ce rost are pentru ca de mult e ori e la fel ca primul numai ca are mai multe probleme si sunt mai greu de rezolvat.
6.75/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu