vineri, 18 octombrie 2013

R.I.P.D. {2013}

Wow, dar urât mai e filmul asta pe imdb si nu numai. Dar simt ca filmul se adresa mai mult copilului din tine decat adultul obsedat de realitate si realism. Cel putin la mine cam asa a fost. A fost stupid, a fost rapid, a fost neexplicat, a fost exagerat, a avut umor garla (din partea lui Jeff Bridges) si a facut ca timpul sa treaca rapid...mai ales ca are o ora jumate, nici nu il simti.

E grabit si tot ce trebuie explicat se explica succint, fara detalii elaborate. E un film plin de eye-candy dar cam atat. Aa, si umor. Dar acum chiar atat. E ceva ce, evident, s-a vrut sa fie un update sau remake sau re-imagining a lui Men in Black. Acesta, ca si acela, un film dupa un comic-book - prea seamana premiza celor doua comic-book-uri. Men in Black a avut mai mult succes pentru ca a fost facut mai bine, a avut o poveste mai buna din orice punct de vedere si personaje mult mai placute.
Acum inteleg, a fost prea pueril, a fost incredibil cum "cei de sus" au permis sa se intample asa ceva in primul rand, dar si cat de prost poate sa fie condus departamentul asta. Doamne fereste sa investigati cazuri. Nu, ei urmaresc doar mortaciunile - foarte original. Mna. A fost dezamagitor dar nici nu aveam asteptari marete. Pe mine m-a distrat si mi-a placut cat de cartoonish a fost. A gadilat, intr-un mod deloc pervers si bolnav, copilul din mine. A fost o chestie de o ora jumate care nu are cum sa strice, ci din contra, iti aduce un zambet pe buze si te distreaza. Efectele au fost faine, apropo...dar se vede ca sunt efecte.
6.25/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu