joi, 10 octombrie 2013

The Heat (2013)


Dintotdeauna mi-a placut de Melissa McCarthy si de Sandra Bullock (bine, mai putin de a doua dar mai conteaza?) Si ce sincronizare...vad filmul asta aproape imediat dupa Gravity. How fucked up is that? Not that fucked up, really...

Comedia a fost tampita cu zuzele astea doua si impreuna au facut un duo bestial desi stiai ca prima, cea grasa, duce toata treaba. Se vedea pe mutra ei in fiecare scena...insa cu rolul asta Sandra nu isi strica reputatia formata dupa primirea Oscarului. De fapt, chiar in anul in care a castigat acel Oscar a iesit tampenia aia de film, pseudo-comedia aia caca "All About Steve"...deci asta de acum a la mii de leghe distanta. In mare parte datorita improviatiilor fetelor.
Filmul e construit ca un cop/buddy comedy standard...o echipa formata din doi politisti care aparent nu se potrivesc deloc datorita personalitatilor atat de diferite, pentru care fiecare din ele e o vedeta infama. Cele doua sunt obligate sa lucreze impreuna si astfel se regasesc pe ele insele si ajung sa lucreze in armonie si toata lumea le apreciaza si bla bla. Nu conteaza chestiile astea deloc, dar deloc. Nu m-a interesat cine e tipul negativ...desi ar fi fost misto sa fie albinosul, mi-am dat seama din prima ca e celalalt. Nu stiu de ce din prima, de obicei nu le ghicesc, dar aici a fost prea usor.
Comedia a fost singurul aspect ce a facut filmul asta foarte vizionabil...interactiunea dintre fete, replicile lor, totul despre ele a fost amuzant si jucat cum trebuie. Cam atat pot sa spun despre filmul asta. Nu vorbeam despre el dar daca se cauta o comedie, asta e una care merita vazuta.
7.3/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu