marți, 1 martie 2011

Tangled {2010}

Asa cum am zis si fara sa vad filmul dar avand un feel de neclintit...de ce nu a fost nominalizat filmul asta la Oscar pentru cea mai buna animatie? De ce dracu au fost numai 3 si nu au mai avut loc pentru inca 2 filme sa fie un frumos 5 acolo, ca de obicei? Merita sa fie nominalizat chiar daca nu castiga premiul din cauza tiraniei Pixar care desi face si filme slabe...le castiga oricum.
Tangled e clasicul film Disney, cu suflet si amuzament, cu romantism siropos pe care toata lumea il indrageste in secret. Exact asa a fost aici. Si a fost extraordinar de distractiv si frumos in orice sens. Animatia a fost perfecta si desi a fost cgi si 3D a reusit sa captureze atat de esentiala atmosfera Disney care inca uimeste spectatorul, il bine-dispune si ii lumineaza ziua. Acum sa zic vreo doua chestii despre animatie...de cea mai inalta calitate, cum am zis, miscarea parului a fost perfectionata inca de la Shrek 2 dar sa vezi atat de mult par sa se miste asa e ceva deosebit. Ca sa nu mai zic ca au stat si au combinat unele tehnici de animatie clasica cu cea de CGI pentru a incorpora si mai bine spiritul animatiilor de calitate, marca Disney.
Deasemenea mi-au placut personajele, fiecare a avut "ceva"-ul ala deosebit si fiecare amuza, mai putin cele negative a caror intentie e sa inspire ura si dispret. Mi-a placut si ca animalele nu au mai avut voce insa au ramas la fel de amuzante fiind companioni cu trasaturi umane insa fara voce. Si-au dat seama ca le iese si asa, ceea ce e bine. Il recomand. Calul a fost bestial :)) .
8.6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu