vineri, 5 aprilie 2013

Conan O'Brien Can't Stop {2011}

Nu e un documentar extroardinar insa e despre un om care poate sa fie. Stiam de povestea dintre el si Leno de cand s-a intamplat prin 2009, nu mai stiu exact, si intr-un fel simteam ca O'Brien a fost nedreptatit. Stiam ca Leno a avut un moment in care s-a retras si apoi a fost readus. Imi placea Leno, nu pot sa zic nu dar trebuie un aer nou pentru emisiunile de noaptea tarziu din S.U.A. Hell, sunt asa de populare incat se difuzeaza si pe la noi...cele cu Leno sigur si-au facut simtita prezenta pe la Antena 3.

O'Brien acum il vizionez mai mult pe internet, pe YouTube, higlighturile lui din emisiune. Din documentar se vede ca avem de a face cu un om foarte amuzant, foarte implicat, energic si in primul rand, real. Nu ii pasa sa injure in fata atata timp cat atmosfera e usoara si amuzanta din start. Se incadreaza perfect. Evident, in final s-a terminat cum stim dar aici vedem ce inseamna sa dai totul din tine tot timpul.
Vrei sa stai putin sa te odihnesti dupa un show de 2 ore foarte, foarte energic? Nu se poate. Au venit rudele cantareti tale din background si trebuie sa le saluti si sa le distrezi pe toate cele 341 dintre ele. Aa, vezi ca au venit si vedete si astea trebuie bagate in seama si pupate in fund...numai daca vine Jack McBrayer, de el poti sa-ti bati joc. E amuzanta atmosfera. Ma asteptam sa fie serioasa, incarcata, mai furioasa insa a fost exact specific americana. Aa, sunt vedeta de televiziune si am fost dat afara? Ma duc in turneu si imi plang de mila intr-un mod ironic si umoristic. Conan O'Brien, doamnelor si domnilor. Omul care a scris cateva episoade din The Simpsons si a stat vreo 4 ani la Saturday Night Live si si-a dat seama ca poate sa fie un prezentator de emisiuni de noapte. O zic ironic dar se vede ca omul e facut pentru astfel de emisiuni. E mai bun decat Leno, Letterman mai are putin si iese la pensie, Kimmel e si el din nou val, la fel si Jimmy Fallon si amandoi le au, insa Conan e Conan.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu