sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Bolt {2008}

Imposibil sa neg ca nu a fost amuzant...sau distractiv, sau rapid...dar la fel de bine a fost Disney de la un capat la altul, adica si dulceag pana la diabet. Asta nu m-a deranjat ca eram pregatit, am luat o injectie de insulina inainte, dar o zic sa fiti voi pregatiti in caz ca aveti de gand sa-l vizionati.
Mare lucru despre subiect n-am sa spun ca e intr-un fel farmecul...orice detaliu ar putea strica distractia vizionarii lui asa ca nu zic decat ca e un film misto, cu o animatie foarte reusita din orice punct de vedere care inca mai pastreaza cateva caracteristici ale desenelor vechi 2D, merge...
E vorba despre animale si stapanii lor, deci cei care au un caine sau o pisica sau un hamster sau orice altceva, merge o vizionare...dar sa nu uitati insulina.
Insa, filme de astea am mai vazut si am sa mai vad...si din cauza ca nu e ceva nou nu vad de ce ar merita o nota umflata. E bine facut, e distractiv, prea putine voci celebre, dar nu e necesar...
Cred insa ca o sa primeasca o nominalizare pe care nu o va castiga din simplu fapt ca nu prea sunt pretendenti pe anul asta la capitolul de animatie...oricum Wall-E castiga doar daca nu castiga la cel mai bun film si nu la cea mai buna animatie...o sa vedem.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu