joi, 22 ianuarie 2009

Madagascar: Escape 2 Africa {2008}

Okey, deci animalele din New York, desenate cam patratos s-au intors...motiv de fericire de asta data, nu ca in primul film, care era doar asa...ceva in plus, total nenecesar si doar pe alocuri amuzant. Primu a primit de la mine un bine-meritat 6.
Asta primeste mai mult, dar nu cu mult din cauza povestii. Nota, de asta data, e facuta de comedie...excelenta, de mult nu am mai ras atat la o animatie. Poante dupa poante, introduse decent, acolo unde trebuie si cand trebuie. Momente amuzante a caror autor sunt regele lemurilor (?) Julien, a carui voce a fost aceea a inimitabilului Sacha Baron Cohen (stiti voi...Ali G, Borat, that guy Bruno)...voce care facea poantele sa sune mai bine, dar si stilul de a vorbi si "mimica" au ajutat enorm. Al doilea personaj care a ajutat la starnirea rasului a fost trupa pinguinilor, sarcastici tot filmul, siguri pe ei, accidental de victoriosi in orice :)) .
A doua jumatate e specific americana...sau e specific umana dar reteta e una americana...fiul isi intalneste tatal si mama si viceversa si girafa are ceva cu hipopotamul Gloria. Desi mai putine poante in partea a doua, acestea au ramas la fel de bune, acompaniate de o animatie destul de reusita...
Per total merita vazut, acompaniat de rasete si distractie cu prietenii ori familia.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu